مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه جهت فروش خودرو بنده توسط نمایشگاه دار

بنده ماشینی رو در نمایشگاه یعنی از آشناها فروختم که بصورت نقد بدون چک بود مبلغ کل 14300میلیون که 4300 وجه نقد دریافت کردم الباقی هم خریدار کارت کشید در نمایشگاه و قرار گردید فردا صبح الباقی توسط نمایشگاه دار انتقال یابد که 3میلیون از آن را انتقال داد پس از تماس بنده و امروز و فردا کردن نمایشگاه دار و در آخر بهانه انتقال سند با وجود مطلع بودن از اینکه مالک سند تا روز انتقال باید هماهنگی قبلی باشد و تا چند روزی بدلیل مسافرت کاری زمان میبرد از انتقال 6میلیون از 14میلیون امتناع مینماید در صورتی که از کل ماجرا با خبر بود من باید الان چکار کنم درصورتی که اصل سند را رویت کردن و وکالتی که بنامم بوده و تاریخش تمام شده رو کاملا دیدن و قولنامه نوشتن.