مشاوره حقوقی رایگان - کار کردن همسر بدون اجازه شوهر

سلام خسته نباشید. همسرم حدود دو سال است عدم تمکین کرده است رای دادگاه هم صادر شده به نفع من ولی برنگشت سر زندگی اش؛ خانه پدری ساکنه ظاهرا و مشغول کار در شهر دیگری البته تنهاست. و خانواده اش منکر شدن کارش و اینکه در شهر دیگری هست در دادگاه هم حضور پیدا نمی‌کند. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت عدم تمکین زن بدون عذرموجه زن ازنفقه محروم میشود
شمانیز میتوانید ایشان رااز حرفه وشغلی که منافی مصالح خانوادگیتان است بامراجعه به دادگاه وارایه دادخواست منع کنید درحالت دیگرشمامیتوانید ازدادگاه اذن ازدواج دیگر راکسب کنید