مشاوره حقوقی رایگان - امکان اشتباه سهوی قاضی در قضاوت

با سلام خدمت وکلای عزیز
آیا کسی که اقرار کرده به بزه که منجر به نقص عضو کرده و وجود شاهد در دادسرا و قطعی شدن به دلیل منعکس شدن در مرکز استان به مفاد آن حکم اولیه به91 روز تعزیری اعتراض کرد؟ بعد از جلسه دادگاه بدوی و اعتراض من به میزان تقصید دادگاه چگونه میتوان اعتراض کرد ؟ آیا در اعاده دادرسی باید مطرح کرد یا دیوان عالی؟
در مفاد مطروحه توسط قاضی از اول اشکال گرفت؟
با تشکر

پاسخ ها :

اميرعلي  مهاجرسلطاني

اميرعلي مهاجرسلطاني :

استان :

درصورتیکه رای قطعی باشد وفق قانون تنها از طریق اعاده دادرسی و مواردی که قانونگذار مشخص کرده است میتوان به رای قطعی اعتراض کرد و یا از طریق ریس قوه قضائیه و دادستان کل در صورت تشخیص خلاف شرع بودن رای