مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تنظیم سند از ملک ثبتی

ساختمان کلنگی را به قصد بسازو فروشی سه نفره به قصد دودانگ هر کدام خریداری نمودیم در مبایعه نامه املاکی به نام یک نفر بدلیل پیگیری امورات شهرداری و با امضای هر سه نفر انجام شد قیمت ملک مذکور را هر سه نفر بر اساس اسناد بانکی پرداخت نمودیم و شروع به ساخت و ساز کردیم در همین اثنا فردی که مبایعه نامه به نام او بود اقدام به گرفتن سند تک برگی هم نموده حال بر سر چگونگی انجام کار با هم اختلاف پیدا کرده ایم در ضمن بعد از گرفتن سند تگ برگی یک برگ اقرارنامه مبنی بر دارا بودن سهم مساوی از این پروژه از وی در اختیار داریم علاوه بر اینها اسناد بانکی از قبیل واریزی ها و حساب مشترک سه نفره به همراه شهادت تعدادی از مطلعین را هم داریم راهنمایی بفرمایید چگونه و از چه راهی حق خود را که به نام کردن دو دانگ از ملک مذکور باشد را مطالبه نماییم؟

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،میتونی باطرح دعوی حقوقی مبنی بر اثبات مالکیت وتنظیم سنددو دانگ از شش دانگ ملک برعلیه دوستتون که سند بنامش هست به دادگستری بدی وسندبنامت میشه