مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق درصد به یکی از شرکا

با سلام بنده به پیشنهاد دو نفر اقدام به خرید یک ساختمان کلنگی نموده و مقرر گردید یک آپارتمان هفت طبقه و هر طبقه دو واحد جمعا 14واحد بسازیم و در این ساخت و ساز هر کدام سهم مساوی و پول مساوی بگذاریم و بعد از فروش نیز بطور مساوی سود ببریم و بر اساس تقسیم کار شفاهی مقرر گردید تنظیم قرارداد ها با پیمانکاران جزء و امضای چکهای صادر شده با دو نفر شرکا باشد و سرکشی به پروژه و کنتر فاکتور ها و اسناد مالی که در وجه مسول امر ساختمان که حقوق ماهیانه از پروژه دریافت می دارد بر عهده بنده باشد و اینگونه انجام شد این قرارداد بصورت شفاهی فیمابین ما رد و بدل گردیده است حال ساختمان در مرحله ای است که اسکلت زده شده و سقف ها هم زده شده اند بدلایلی از جمله مطالبه یکی از شرکا در خصوص مطالبه حق 10درصد مدیریت کار بدلیل حضور بیشتر در پروژه بین ما اختلاف واقع شده است این در حالی است که بنده هم بر اساس مدارک واریزی به بانک در حساب مشترک دو امضایی که حق برداشت با شرکا بوده سهم کامل و حتی بیشتر از شرکا واریز کرده ام و هم از ابتدای پروژه در کلیه مراحل کار حضور فیزیکی داشته ام و وظایف محوله را انجام داده ام لازم به ذکر است بر اساس قرارداد شفاهی هیچگونه صحبتی برای پرداخت درصد به کسی بمیان نیامده و پروژه بالغ بر سه سال است که با عدم همکاری فردی که مطالبه درصد دارند تعطیل می باشد حال سوال این است که ایا بنده و یک دیگر از شرکا که مالک چهار دانگ از شش دانگ ملک موصوف را داریم بایستی درصد مورد مطالبه شریک را بپردازیم یا خیر حکم حقوقی ان چیست ؟

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،قاعدتا کسی که علاوه برسهم خودکاری انجام دهدمی بایست حقوقخودرابگیرد مگراینکه توافق کرده باشید بدون دریافت مبلغی قسمتی ازکار بر عهده اوباشد در اینجا نباید مبلغی به او پرداخت شود