مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. سال گذشته به خاطر کرونا و کسادی بازار اوضاع کار خراب شد و با چند برابر کردن اجاره خونه ها توسط صاحبخونه های شریف، مجبور شدیم ناخواسته اسباب و اثاثیه مون رو به خونه موروثی مادرزنم ببریم که به خاطر دیسک کمر از کار افتاده هستند. خانومم به شدت مخالف این کار بود ولی چاره ایی نداشتیم. از همان زمان رفتار خانومم کاملا عوض شد و این عدم سازش و عصبانیت به روابط جنسی هم تاثیر گذاشت تا سه ماه قبل که رسما به من گفت که میخوام از تو طلاق بگیرم و اگر من رو طلاق بدی، من هم به جز ماشینی که با آن در تاکسی اینترنتی کار میکنم چیزی نمیخواهم. چون دختر بیست و یک ساله دم بخت دارم بنده مخالفت کردم و پیشنهاد دادم از هم جدا زندگی کنیم ولی تا ازدواج دخترم رسما جدا نشیم که با مخالفت ایشان وارد بکش مکش دادگاه و وکیل و....شدیم.
با شکایت حقوقی وکیل بابت نفقه نه برای سه ماه بلکه برای سیزده ماه شروع شد و در شهرستانی دیگر ( چون نزدیک هم هستند ) و با شکایت کیفری ترک انفاق ادامه دادند. رای اول نفقه هم صادر شد و در مرحله تجدید نظر هست. چطور ثابت کنم که ما سه ماه جدا شدیم و تا اون لحظه حتی الان هم ماهی ششصد تومان برای دخترم واریز کردم و کارت عابر بانکی که یارانه و معیشتی و وام و ... در آن واریز میشه هم دست ایشون هست. شاهدانی که استشهاد محلی رو امضا کرده اند رو چطور میتونم از لحاظ قانونی حالیشون کنم که نباید هر برگ ای رو آوردند امضا کنند؟ آیا میتونم درخواست کنم که ایشون بیاد در خونه پدر و مادرم و با من زندگی کنه؟ .متشکرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مطابق با قانون نمیتوان زن را مجبور به زندگی با اقارب و بستگان مرد کرد و مسکن مستقل با رعایت شئونات عرفی جزئی از نفقه زوجه است .
موفق باشید