مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام و خسته نباشید. من حدود یک سال است که به خاطر ضرب و شتم شوهرم و با مامورین 110 از خونه شوهرم به خانه پدرم رفتم. شوهرم دادخواست طلاق داده حکم دیوان عالی هم آمده و قراره شوهرم مهرم را بدهد تا بتواند مرا طلاق بدهد سوال من اینه اگر توی این سه ماه شوهرم نتونه منو طلاق بدهد. آیا اگر شکایت ترک انفاق کنم و حکم طلاق رو به من بدهند آیا ازدواج مجدد رو هم به شوهرم میدهند. من چکار کنم ازدواج مجدد رو به شوهرم ندهند. چون من نمیخواهم طلاق بگیرم و سوال دوم من اینه آیا ترک انفاق شکایت کنم برای شوهرم زندانی می دهند

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا بفرمایید ایشان عدم تمکین مطرح کرده اند یا نه ؟ نتیجه چه بوده ؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در جلسه تمکین حاضر شوید و اعلام کنید اگر همسر خانه متعارف در شان شما فراهم میکند . مشکلی برای ادامه زندگی و تمکین ندارید . در این صورت دعوای همسرتان رد . حکم ازدواج مجدد داده نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی همسر شما در صورتی می تواند حکم ازدواج مجدد اخذ کند که عدم تمکین شما را ثابت و گواهی نشوز اخذ کند تحت این حالت بعد از اثبات ملائت خویش میتواند درخواست اخذ حکم اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ازدواج مجدد باید چند مورد وجود داشته باشد در ابتدا

می‌بایست زوجه در صورت نداشتن علل موجه تمکین نمایند

میبایست احراز مالی زوج بررسی شود و سایر موارد که نیاز به بررسی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا زمانی که طلاق نگرفتید اگر نشوز شما اثبات نشده نفقه به شما تعلق میگیرد و امکان شکایت کیفری یا حقوقی هست.طلاق با اراده مرد انجام‌ میشود.بعد از پرداخت حقوق مالی و طلاق می توانند ازدواج مجدد نمایند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید عدم تمکین جهت تجویز ازدواج مجدد صادر گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شکایت ترک انفاق و صدور حکم ، باعث ایجاد مجوز برای اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه نخواهد بود مگر بعد از صدور حکم قطعی ترک انفاق ، به مدت شش ماه نفقه زوجه پرداخت نگردد

خیر مطلقا ،
برای صدور حکم به ازدواج مجدد زوج ، باید ابتدا نشوز و عدم تمکین زوجه در دادگاه احراز و اثبات گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط در صورتی که حکم الزام به تمکین علیه شما صادر شود و اجرا نکنید امکان تجویز ازدواج مجدد وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج حکم الزام به تمکین بگیرد با اخذ گواهی نشوز می تواند دادخواست ازدواج مجدد بدهد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حق طلاق بازوج است اگرحقوق شما ازپرداخت کند می تواند طلاق بدهد درغیر اینصورت خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی کامل و دقیق است

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

طلاق دادن در اختیار مرد می باشد وبا دادن حقوق مالی میتواند شما را طلاق دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوج بتواند عدم تمکین همسر خود را ثابت کند و خانم ناشزه محسوب شودزوج میتواند بر اساس آن دادخواست مجوز برای ازدواج دوم را بدهد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا باید شما شکایت ترک انفاق مطرح کنید
اگر شوهرتان مهریه تان را بدهد و بخواهد طلاق دهد شما نمیتوانید جلوگیری نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام ، شرایطی که همسرتان میتواند دادخواست ازدواج مجدد بگیرد عبارت است از عدم تمکین شما و درصورت اثبات این موضوع و احراز نشوز شما و اثبات ملائت میتواند حکم اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بگیرد
نفقه هم اگر نشوز وعدم تمکین شما اثبات نشود میتوانید بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توافق و گفتگو با همسر نماييد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام اگر شما تمکین نکرده باشید نفقه به شما تعلق نمیگیرد درغیر این صورت به شما تعلق میگیره ،،میتونید شکایت کنید اگر مهریه بیش از 110 سکه باشه میتونید حبس بگیرد