مشاوره حقوقی رایگان - تهمت برای رابطه نامشروع، تهدید، توهین

سلام
همسر بنده معتاد است و کلاهبرداری کرده بود من فهمیدم و منو کتک زد و با دو تا بچه از خونه خودم بیرونم کرده
پیامک میفرسته که تو با فلانی بودی و تهدید و توهین میکنه. به دوستم هم پیام داده و آبروی منو برده .
از خونه ی خودم بیرونم کرده و 5 ماهه نفقه نداده بهم الانم اثاث منو داره میفروشه
آیا من میتوانم برای ندادن نفقه و همینطور تهمت برای رابطه نامشروع و توهین و تهدید شکایت کنم ؟ مجازاتش چیه؟
آیا نامه کمپ برای اثبات اعتیادش کافیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.
نفقه نیز قابل مطالبه است که دادخواست بدهید.
اگر اعتیاد داشته باشد و کمپ رفته باشد می توانید دادخواست طلاق بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا دادخواست استرداد جهیزیه دهید و طبق لیست سیاهه جهیزیه در زمان عقد ان را تحویل و صورت جلسه کنید
سپس دادخواست نفقه و مهریه و اجرت المثل خود را میتوانید دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری خود و فرزند را مطرح نمایید

و شما باید شکایت کیفری تهمت و توهین و تهدید را اقامه نمایید و باید با معرفی و شهادت شهود ادعای خود را
اثبات نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید هم برای ترک انفاق و هم برای توهین و تهدید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتونید بابت توهین و تهمت شکایت کنید و وسایل جهیزیه خود را استرداد کنید و نفقه هم قابل مطالبه هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهمت و افترا شکایت کنید.
بابت نفقه خود و فرزندان دادخواست بدهید.
اگر منزل متعلق به شما است می توانید دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای تمام موارد فوق می توانید شکایت نمایید