مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

باسلام شخصی خودرو من را بصورت کلاهبرداری ازم گرفته سند و مدارک ها همه بنام خودمه و من ازش شکایت کردم و قاضی دستور توقیف خودرو داد و ما به کمک پلیس خودرو به پارکینگ منتقل کردیم و امروز جلسه اول دادگاهی داشتیم من درجلسه حضور داشتم و طرف که از من کلاهبرادری کرد رفت دکتر یه نامه پزشکی که دیسک کمر دارد گرفت و به داداگاه ارائه داد که من نمیتوانم در دادگاه حضور پیدا کنم میخواستم بپرسم نامه دکتر باشد یا پزشک قانونی یا قاضی بصورت یکطرفه رای صادر میکنه؟ باتشکر مرسی

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیرجای نگرانی نیست فقط رای غیابی صادرنمیشودوسایرمراحل رسیدگی به طورمعمول انجام خواهدشد