مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام. من در حین انجام کار از ارتفاع به پایین پرت شدم و دچار فلج دیافراگم شدم. به همین دلیل تنگی نفس دارم و نمیتونم به کارم ادامه بدم. آیا از کارافتادگی شامل حال من میشه که اقدام کنم؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر مربوط به خطرات کاری شما باشد و قصوری از جانب خودتون صورت نگرفته باشه بله میتوان درخواست داد .

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

پرینت متن های ارسال در شبکه های مجازی معمولا در چنین شکایاتی مورد استفاده قرار میگیرد جهت اثبات شکایت شاکی یا بعضا دفاع متهم .