مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام، روزتون بخير.
سال ها پيش پدر و مادرم از هم جدا شدند و خانواده پدرم به خاطر ترس از وصول مهريه از ارث، قسمتي از ارث رو كه قبلا در زمان حيات پدربزرگم بين بچه ها تقسيم شده بود رو از پدرم به اسم عمویم كه خارج از كشور هستند، انتقال دادند.
بعد از چند سال پدر و مادرم آشتي كردن كه قبل از اون هم مهريه تمام شده بود اما ارث پدرم رو برنگردوندند.
الان ما چطوري ميتونيم ثابت كنيم اين ارث متعلق به پدرم بوده البته هنوز مادربزرگم زنده هستن و تقيسم ارث صورت نگرفته.
ممنون از شما