مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ قرارداد خرید خودرو

با سلام
من ماشین خودم رو 9 ماه پیش بطور قولنامه در بنگاه به یک دلال فروختم و حالا اون دلال ماشین رو فروخته به کسی دیگر و در حین تعویض پلاک متوجه شدن که گویا اتاق ماشین عوض شده و ماشین چپه هست !
حالا دلال میخواد روی من شکایت کنه ! تکلیفه من چی هست ؟ گفتن امکان داره قرار داد فسخ و پولی که من گرفتم باید برگشت بدم
سوال من این هست که در این 10 ماه قیمت ماشین حدودا دو برابر شده و دلال هم قطعا به اون قیمت 10 ماه قبل راضی نمیشه ! آیا امکان داره در صورت فسخ قرارداد از من مبلغ بیشتری از طریق قانون بتونه بگیره ؟؟
و سوال دوم اینکه : این ماشین الان 10 ماه هست داره دست دلال مصرف میشه، خوب منم میتونم برای 10 ماه استفاده از ماشین ضرر و زیان درخواست کنم ؟

با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیر
چنانچه درمبایعه نامه شماقیدشده باشدکه ماشین صحیح وسالم تحویل گردیدوشاهدهایی هم برای این امروجودداشته باشدجای نگرانی نیست.