مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با فریب

سلام
برای تقسیم ارث پدر بزرگم ، فرزندانش باهم به توافق نرسیدن و شکایت کردن
ولی همچنان که پرونده باز هست تو شورای حل اختلاف ارث تقسیم کردن و پدرم که ناراضی بوده ،مجبورش کردن امضا کنن
با توجه به اینکه قضیه تازه اتفاق افتاده و میتونن امضا رو پس بگیرن؟یا با پس نگرفتن شکایت این توافق رو بهم بزنن؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اگر امضا شده باشد صرفا با شهادت شهود شاید بتوان اجبار را اثبات کرد وگرنه ملزم به امضا می باشند