مشاوره حقوقی رایگان - تمکین نکردن زوجه

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده بدلیل اختلافات زناشویی پول پیش خانه را توقیف و ماشین بنده که اسباب رزق و روزیمان بود (که البته اتومبیل را بنام ایشان خریده بودم) توقیف کلیه وسایل زندگی را از منزل خارج و اقدام به تحویل منزل به صاحبخانه و گرفتن پول پیش کرده و خود به منزل پدرش رفته به همراه بچه و مرا بیخانمان کرده ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیربه شعبه دادگاه مراجعه کنیدودرخصوص مبلغ پیش خانه وماشین تقاضای مستثنیات دین بدهید