مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل اموال مسروقه

آیا عدالت در مورد من اجرا شده است
سلام بنده از طریق پیامک متوجه شدم که فردی به اتهام سرقت گوشی موبایل از بنده شکایت کرده و ظاهراً غیابی محاکمه شده و به سه سال و 74 ضربه شلاق محکوم شده بودم که واخواهی دادم که اینبار به 6ماه و 30ضربه شلاق محکوم شدم با وجود اینکه عکس و فیلم سارق گوشی موجود بود و اثبات شد که سارق گوشی فرد دیگری بود، بنابرابن اعتراض کردم و در تجدید نظر از حیث سرقت گوشی موبایل تبرئه شدم ولی از حیث تحصیل اموال سرقتی محکوم شدم به پرداخت 5میلیون تومان در حق صندوق دولت و 30ضربه شلاق ، این به نظر عادلانه نیست و انصاف رعایت نشده است .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده هست علی ای حال رای قطعی شده با جلب رضایت شاکی تخفیف بگیرید