مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل اموال مسروقه

من سابقه سرقت دارم ولی مال خر نبودم من دوستم.ی گوشی.امانت گذاشت پیشم گفت فردایمان میبرم فرداش بامامورامدن درخانه گوشی دادم بهشان.ولی خودم هم بازداشت کردن. دوستم گفت .من امانت گذاشتم پیش این.قبول نکردن بخاطرسابقه.حالا مونده بریم پیش حاکم.تکلیفم چی میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما با توجه به توضیحات قابل بررسی می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دوستان اقرار به امانت نماید و شما نیز از گوشی استفاده ای نکرده باشید ممکن است که مشکلی پیش نمیاد.
ولی توجه داشته باشید به نظر ادعای به امانت دادن گوشی سرقتی پذیرفته نیست و دلیلی ندارد گوشی را به شما امانت دهد.
به هر حال در دادگاه میتوانید دفاعیات خود را مطرح کنید و دادگاه با توجه به دفاعیات شما اظهارنظر خواهد کرد.