مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل اموال مسروقه

سلام. همکارم که بی سواد هست به من گفت چند تا عکس رادیاتور میفرستم برای من در سایت درج آگهی قرار بده. بنده این کار رو کردم. بعدش صاحب کارمون شکایت کرده که این ها رو همکارم دزدیده و بنده با وثیقه 30 میلیونی آزاد هستم. خود همکارم هم اعتراف کرده که من اطلاع نداشتم و نمیدونستم این لوازم ها سرقتی هست. ابلاغیه دفاع آخر برای من آمد و رفتم دادگاه و اظهاراتم رو نوشتم ولی قاضی میگه آگاهی داشتی از سرقتی بودن این ها. نمیدونم چطوری ثابت کنم با این که خود طرف اعتراف کرده که من نمیدونستم. لطفا راهنمایی ام کنید. من نه سابقه دارم نه هیچی. زندگی ام داره داغون میشه.

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام اون صرفا در مرحله دادسرا و تحقیقات مقدماتی بوده مرحله دادگاه و صدور حکم هنوز مانده