مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ زیر راه پله

با سلام،
یکی از 4 پارکینگ یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی، (متعلق به طبقه یک بالای همکف) دقیقا زیر محدوده راه پله قرار دارد، در حالی که طبق قانون زیر راه پله مشاع هست و نباید مجوز می گرفته ولی این پارکینگ داخل سند ثبت شده است.

الان برای نصب آسانسور در فضای خالی بین راه پله ها، همین واحد مخالفت می کند و یکی از بهانه های ایشان این هست که نصب آسانسور باعث گرفتن جای پارک ایشان می شود. در حالی که آسانسور قرار نیست تا پارکینگ ادامه یابد و همکف اولین ایستگاه خواهد بود ولی چاله آسانسور مقدار از فضای ایشان را احتمالا خواهد گرفت.
آیا راه حلی قانونی برای باز پس گیری این پارکینگ وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی در سند مالکیت پارکینگ برای ایشان ثبت شده ، بدون موافقت ایشان نمی توان به حق وی خلل وارد کرد