مشاوره حقوقی رایگان - برکناری پیش از موعد تمام شدن قرارداد

با سلام و احترام،

بنده با شرکت تا آخر سال 1397 قرارداد دارم. لکن با تغییر مدیران از رده های بالای سازمان بالاسری به پایین در شرکت اقدام به تعدیل نیرو کردند که با استفاده از تبصره ای در قرارداد مبنی بر اینکه چنانچه کارفرما از عملکرد کارگر راضی نباشد می تواند قطع همکاری نماید اقدام به برکناری بنده کردند. و این کار بدون ارائه هیچگونه دلیل و تذکر قبلی، چه شفاهی و چه کتبی توسط مدیر عامل انجام شده و در روز بعد هم خود مدیر عامل برکنار شدند.

بنده درخواست بازگشت به کار دادم و زمان جلسه دادگاه مورخ 1397/08/08 تعیین گردیده.
با توجه به اینکه سیاست جدید شرکت در عدم استفاده از واحد آی تی و برونسپاری آن است به احتمال بسیار زیاد با بازگشت بنده موافقت نخواهند کرد. در اینصورت قانون چه حکم خواهد کرد و تکلیف بنده چه خواهد بود؟

با سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به هیئت تشخیص اداره کار شکایت کنید

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیرباقراردادتون دراداره کارمراجعه بفرمایید