مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام خدمت وکلای عزیز همسایه ما وارد منزل ما شدن و پدرم برادرم و خودم را با سلاح سرد زدن بعد با رشوه ما رو انداختن زندان برا یک روز و الان پرونده ما بازه حدود یک سال میشه بعد من میخواستم استخدام سپاه بشم میخواستم ببینم الان برای استخدام من مشکل ایجاد میکنه. و اینم بگم ما شاکی هستیم و پرونده هم به عنوان نزاع دست جمعی نوشته شده چه راهی هست که مشکل نشه برا استخدام ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اگر بازداشتگاه بودین سابقه محسوب نمیشه ولی اگر زندان بودید ولو یکروز سابقه محسوب میشه متاسفانه

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام سوءپیشینه داشتن یعنی شما باید یک رای قطعی کیفری داشته باشید که درآن رای قطعی محکوم به مجازات شده باشید ان هم مواردی ازمجازاتها که درقانون شمرده شده است وسوء پیشینه محسوب می گردد .شماگفتید که پرونده هنوز بازهست پس هنوز رای قطعی صادرنشده واکنون شما سوء پیشینه ندارید واون یک شب بازداشت موقت آن هم تحت نظربودن درکلانتری سوء سابقه محسوب نمی شود اما بالاخره گزینش سپاه ممکن است درگزینس محلی متوجه وجود پرونده کیفری شماگردد وآنها خودشان این موضوع رادرپرونده گزینشی خودشان لحاظ کنند .