مشاوره حقوقی رایگان - دعوا(نزاع دسته جمعی)

سلام‌وقتتون بخیر کسی اگر تو سال 96 تو یه دعوا دسته جمعی مشارکت داشته و تعدادشون زیاد بوده و به 5 جرم نزاع دسته جمعی و ایجاد رعب و وحشت و استفاده از سلاح سرد و... باشه و شاکی خصوصی نداشته باشن و سنشون 16 سال بوده و کانون رفتن به مدت خیلی کوتاه حبس تعزیری هست؟؟؟اصلا جرمش کیفریه؟؟
سوء پیشینش برا استخدام ارگان دولتی باعث مشکل میشه؟امکان پاک شدن سوء پیشینش نیس بعد از چند سال؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جرم کیفری است و مجازات نگهداری در کانون خواهد داشت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
برای راهنمایی و مشاوره بهتر و مناسب تر ابتدا باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد
و
به صرف طرح سوال
و....
پاسخ در حد بله یا خیر
⚠️نتیجه مناسبی نخواهد داشت
لذا در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید باتشکر
ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متناسب با سن که به سن بلوغ شرعی رسیده ولیکن له حکم رشد نرسیده اند بر اساس قانون مجازات اسلامی به کانون اصلاح تربیت معرفی خواهند شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوپیشینه نیست اما در سابقه خواهد ماند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر چند نیاز به توضیح بیشتر وجود دارد ولی بله در سوابق شما ثبت شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای افراد زیر 18 سال سو پیشنه ثبت نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سو پیشینه محسوب نمی گردد