مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام وقت به خیر... پدر بنده مدیر عامل شرکتی بودند سالها قبل به این خاطر 1 درصد سهام آن شرکت را دارا بودند و اون شرکت ورشکست شده ظاهرا و ماشین پدر بنده 5 سال پیش توقیف شده است حال این سوال رو دارم :
1) اولین اقدام جهت اطلاع وضعیت کنونی خودرو و محل پارکینگ توقیفی چیست؟
2) بدلیل مدیر بودن پدر من سالها قبل از ورشکستگی و داشتن 1 درصد سهام آن شرکت ایشان هم مسئول هستند؟

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیراولین اقدام مراجعه به شعبه دادگاهی است که دستورتوقیف داده -بسته به نوع شرکت دارد