مشاوره حقوقی رایگان - بی حرمتی.

سلام. من مرد21ساله هستم 2ساله ازدواج کردم دارای یک فرزند. من در این مدت 2سال از همسرم هرروز مورد فحاشی قرار میگیرم. من با این شرایط کاریم چیزی کم نذاشتم مثلا شرایط ادامه تحصیل رو براش فراهم کردم اما بدتر میکنه. به بهانه درس خوندن نه شام نه ناهار همچی تعطیم شده. حالا امروز صبح یکمی بحث بین مون رخ داد و من توسط همسر چند زخم کوچک و احساس کوفتگی بدن دارم. بعد این ماجرا همسرم منزل ترک کرد. بعد از یک ساعت رفت دنبالش منزل پدرش اما درو باز نکردن منو تهدید به شکستن دست و پا کردن گفتن برو تا نامه دادگاه بیاد. حالا راهی هست که من برای گرفتن حقم انجام بدم. باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیربرای زخمهابه کلانتری باطرح شکایت ضرب وشتم وفحاشی مراجعه کنیدسپس پزشکی قانونی.....
چنانچه شهودی هم داریدمعرفی کنید