مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

بنده حکم جلب همسرم رو طبق روال عادی دادگاه گرفتم و توی اون مدتی که دادگاه وقت تعیین کرده بود برای دفاع حضور نیافتن و قاضی حکم جلب ایشون رو صادر کردن ولی الان بعد گذشت دو هفته از حکم جلب یدونه ابلاغیه بهم اومده که وقت دادگاه داریم که همسرم دادخواست اعسار برای پرداخت مهریه دادن؟ حالا ایا میشود بازم جلبش کرد و ضمانتی رو به اجرا نزاشتن. و اینکه نمیتونم پیداش کنم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه دادخواست اعسار ازطرف همسرتان ظرف مدت یکماه از زمان ابلاغ اجراییه به دادگاه تقدیم شده باشد ،حکم جلب محکوم علیه مالی صادر نخواهد شد و اگر صادر شده باشد تا زمان صدور رای قطعی اعسار ، به تاخیر خواهد افتاد .
اگر دادخواست اعسار خارج از مهلت یکماهه قانونی از زمان ابلاغ اجراییه به دادگاه تقدیم شده باشد ، محکوم علیه جلب میشود و آزادی وی منوط به رضایت محکوم له یا تودیع ضمانت معتبر میباشد .
موفق باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. دیگر جلب منتفی است تا رای اعسار صادر شود