مشاوره حقوقی رایگان - لايحه نويسی توسط قاضی

سلام من توان مالي گرفتن وكيل را ندارم يكی از اقوام دورمان قاضی می باشد آيا يك قاضی می تواند مثل وكلا برای دعاوی حقوقی برای صورتجلسه روز رسيدگی مربوط به پروندم لايحه بنويسد؟ (توجه داشته باشيد اين قاضی كه فاميل بنده است همان قاضی رسيدگی به پروندم نيست و ربطی به هم ندارند).

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام وکالت کاری تخصصی است اما اینکه شما توان پرداخت حق الوکاله را ندارید می توانید از وکیل معاضدتی نیز استفاده نماید همچنین کانونهای وکلای دادگستری خدمات معاضدتی نیز ارائه می دهند

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیربله ایشان درحدمشاوره یاتنظیم لایحه میتوانندبه شماکمک کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می تواند برای شما لایحه تنظیم کند...