مشاوره حقوقی رایگان - پدرم مقداری (5000 متر) از یک زمین کشاورزی را به طور هبه بعد از مرگ به خواهرم هبه کرده یعنی نوشته

پدرم مقداری (5000 متر) از یک زمین کشاورزی رابه طور مشاع هبه بعد از مرگ به خواهرم هبه کرده یعنی نوشته این مقدار زمین از کل زمین بعد از مرگم واگذار کردم به دخترم و من
از این هبه هیچ گونه اطلاعی نداشتم درضمن خواهرم هبه نامه را امضا و قبض نکرده و پدر فوت نموده و ایشان بعد از دوسال دادخواست به دادگاه داده ایا این هبه درست است یا باطل است ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیازی به اطلاع شما نیست. اگر مدعی جعل هستید شکایت جعل کنید