مشاوره حقوقی رایگان - هبه زمین به فرزند

سلام خسته نباشید پدر من حدود 40 سال پیش زمانی که پدر بزرگم در قید حیات بودن از پدر بزرگم زمینی به پدر من داد که خانه بسازد برای خودش آیا عموهای من می‌توانند ادعایی داشته باشند زمین واقع در روستا می باشد و پدر بزرگم زبانی زمین را به پدر داده و قولنامه ای نبوده پدر من فوت کرده و فرزند اول پدربزرگم بود حالا عموهای من ادعای زمین کردن ولی خیلها شاهد هستن که پدربزرگ من زمین را به پدر من داده

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله میتوانند ادعایی داشته باشند مگر اثبات شود هبه یا صلح بوده