مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهريه

سلام زوجه هستم مهرم 114 سكه و عندالمطالبه هست مهريه ام را يكبار از طريق تأمين خواسته به اجرا گذاشتم و يك ملكي نزديك به صد ميليون توقيف گشته اما هنوز به مزايده نرفت و دوباره براي مابقي مهريه اينبار از طريق اداره ثبت به اجرا گذاشتم نتيجه اي نگرفتم مجددا درخواست تأمين خواسته دادم شوهرم و ضابطين دادگستري(مأموران) همكاري نكردند و موفقيتي حاصل نشد شوهرم مال و اموال زيادي بنام خودش داره اما بدبختي رسما توي اداره ثبت بنامش نيست به همين منظور درخواست اجراييه دادم و حكم جلبشو گرفتم كه ايشون سند گذاشته و رفته دادخواست تقسيط مهريه داده بنظر شما آيا تقسيط ايشان پذيرفته ميشود؟ اگر جواب بله هست چند تا سكه پيش قسط پرداخت ميشود؟ و هر چند ماه يك سكه در نظر گرفته ميشود؟(از استان مازندران شهرستان نور هستم)

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیرچنانچه دفاع قوی ومستدللی داشته باشیدتقسیط پذیرفته نمیشودواگرتعیین شودمعمولایک چهارم اصل بعلاوه یک یانیم سکه درماه خواهدبودهمچنین میتواندتقاضای توقیف حقوق ایشان هم بنمایید