مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار کسر از حقوق

با سلام
بنده سال 92 برای وام دانشجویی خودم که مبلغ 300 هزارتومان بود کسر از حقوق پدرم را به ضمانت گذاشتم
و هنگام تصفیه کسر از حقوق را تحویل نگرفتم
الان پیامک میاد که شما بدهکار هستید اگر پرداخت نکنید کسر از حقوق ضامن که پدرم هستند را اجرا میگذارند
در ضمن پدرم 5 سال هست بازنشسته شده
آیا می‌توانند از حقوق پدرم شاغل بوده که الان بازنشسته هست کسر کنند؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما باید برا اثبات تصصفیه حساب اقدام کنید در غیر اینصورت بله با وجود بازنشستگی از حقوق ایشان کسر میگردد