مشاوره حقوقی رایگان - امکان تحت تکفل مجدد قرار گرفتن دختر شاغل در صورت بیکار شدن

با سلام

میدانیم که دختران تا زمانیکه شوهر نکنند و شاغل نباشند از نظر بیمه تامین اجتماعی تحت تکفل پدر محسوب میشوند
سوال : اگر دختر شاغل شود در صورتی که شغلش موقت باشد؛ اگر به هر دلیلی شغلش را از دست بدهد (مثلا شغلش موقت باشد) میتواند مجددا تحت تکفل پدر خود قرار گیرد و از مزایای بیمه تامین اجتماعی (مانند زمانیکه شاغل نبوده ) برخوردار باشد؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله چنانچه لیست‌ بیمه برای او رد نشود بله میتواند