مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ی نیروهای مسلح

با سلام .
بنده دختری هستم که 6 ماه است شاغل شده ام و بیمه ی تأمین اجتماعی دارم، آیا میتوانم مثل سابق از بیمه ی نیروهای مسلح پدرم همزمان استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر متاسفانه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به تامین اجتماعی اطلاع دهید تا بیمه درمانی شما را حذف نمایند و فقط سابقه بدون بیمه درمان برای شما رد شود . در هر صورت فقط یک دفترچه درمانی می توانید داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر حتی در قراردادهای مذکور نیز امده است که شما باید شغل خود را اعلام کنید و اگر از بیمه دیگری نیز استفاده می‌کنید آن را اعلام کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر امکان استفاده همزمان از دو بیمه وجود ندارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

مقررات بیمه اجازه نمیده باز هم کنکاش کنید بهتره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خیر هم زمان نمی توانید از دو بیمه استفاده نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از یک بیمه می شود استفاده کنید

یک وکیل :

با سلام خیر امکان‌پذیر نیست

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر منبع درآمد شما برای تامین اجتماعی ثابت شود ممکن نیست

یک وکیل :

با سلام
بصورت همزمان امکان استفاده وجود ندارد.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام امکان استفاده از بیمه نیروهای مسلح هست تا زمانیکه ازدواج کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.