مشاوره حقوقی رایگان - 3 دنگ خانه به جای مهریه

سلام و خسته نباشید. من میخوام از همسرم توافقی جدا بشم 110 سکه مهریه ام است. 3 دنگ خانه به نام اوست اما در رهن بانک است . آیا می تواند به جای مهریه به من وکالت بلاعزل دهد و به جای مهریه آن سه دنگ بعد از اتمام اقساط برای من شود؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي دزكي

مريم مرادي دزكي :

خیر

ولی با اینکه در رهن بانک است ، ملک را میتوان بهدشمل منتقل نماید و خودش چک ضمانت به بانک‌و شما برای پرداخت اقساط دهد.
یک تعهدنامه رسمب دد