مشاوره حقوقی رایگان - ایا شخص از کار افتاده که زیر نظر تامین اجتماعی نیست مستمری یا حقوق دارد

سلام خسته نباشین بنده‌ 35 سالمه‌ و مجرد هستم . چندساله پیش چندنفر با بنده درگیری ایجاد کردن که مچ دست راستم بشدت اسیب دید و پزشک ‌قانونی60 درصد برایم نقض عضو و ازکارافتادگی زدن و دیه ای که گرفتم همش خرج دکتر و بیمارستانم شد. حالا من با این وضعیتی که دارم هیچ جا نمیتونم برم سرکار چندساله که بیکارم و بیمه تامین اجتماعی هم نیستم ایا میتوانم مستمری ازبیمه یا بهزیستی یا کمیته امداد بگیرم .

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
شما از تأمین اجتماعی نمی توانی مستمری دریافت کنی و شاید از بهزیستی بتوانی کمک دریافت کنی.