مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

با سلام و خسته نباشید
من در قرض الحسنه ای ضامن شخصی شده ام که وام گیرنده بازنشسته تامین اجتماعی و کسر اقساط گذاشته همچنین چک.الان چند ماه گذشته قسط ها پرداخت نکرده. الان بانک برای وام گیرنده حکمی چیزی صادر می کنند یا فقط به ضامنین کار دارند؟ در صورتی که بانک مراجعه کردم بانک گفت از کسر اقساط قسط ها برداشت می کنند اما برداشت نشده. الان از دادگاه نامه آمده با این شرایط چه کاری می شود کرد؟
ممنون می شوم کمکم کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام از دادگاه چه نامه ای آمده ؟ لطفا سوال خود را واضحتر بیان فرماید

پرسشگر :

سلام خسته نباشید
ابلاغیه اومده که از طرف بانک شکایت شده
الان وضعیت من چطور هست چی کار می شود کرد
با وجود کسر اقساط چرا این طوری شده
ممنون

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بانک به هرکدام که سهل وصول ترباشداقدام می نمایید