مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق و اجرای مهریه

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم
اینجانب حدود 1/5‌ساله که نامزدم و عقد دایم هستم و تو خونه پدری، بعد سه ماه نامزدم شروع به ادا در آوردن کرد و حتی حاضر نشد برام مراسم عروسی بگیره بیخودی یه ماه یه ماه قهر کرد و بعدا هم حدود 7ماهیه که سراغی ازم نگرفت تا مجبورا رفتم داداسرا و برای ترک انفاق شکایت کردم و هدفم این بود که تعهد بده تا برام مراسم عروسی بگیره و خونه بگیره بریم سر زندگیمون آیا میشه اینگونه تعهد بده تو داداسرا و بریم سر زندگیمون البته بعید میدونم تعهدم بده ولی ایشون به دادگاه نمیان
قاضی حکم جلبش رو داده که من راضی به طلاق نیستم ولی ایشون چون نمیاد مشکلمون حل شه مجبورا باید با جلب گرفته بشه تا بیاد آیا در اینصورت ایشون با وثیقه آزاد میتونن بشن در این صورت تکلیف من چی میشه یا اگه بره زندان و بعد مهریه هم اجرا بشه و ایشون تو زندان باشن آیا بازم جلب میشه و تکلیف من چی میشه هیچ اموالی هم بنامش نیست هیچ اموالی نداره
با تشکر از شما و راهنماییهای شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سلام دوست گرامی.
بدانید که اگر در دادسرا این موضوع تعهد گرفتن عروسی و .... را مطرح کنید به معنی رضایت و یا توقف رسیدگی هست.
پرونده ترک انفاق شما بسته می شود اما اینگونه تعهدات الزامی برای زوج به وجود نمی آورد و می تواند عمل نکند.
با وثیقه آزاد می شود.
اگر اقساط مهریه را در سر موعد مقرر نپردازد می توانید درخواست جلب کنید.