مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید
خانواده پدر من 7 نفر بودن که پدر بزرگ من حدود 10 سال پیش به قتل رسید که پروندش تا الان طول کشید که الان دادگاه اعلام کرده بیاید دیه پدرتون رو بهتون بدیم که عمه من زنگ زده میگه که طبق قانون به مادربزرگم حدود 3 الی 4 تومن میرسه به خود عمم که سهم دختری داره حدود 30 تومن و به پدرم و عمو هام که سهم پسری میگیرن چیزی حدود 70 الی 80 تومن حالا عمم میگه مادربزرگم چنین چیزیو قبول نداره و میگه باید بیاید همه توافق کنید که بین همه مساوی تقسیم شه وگرنه من مهریمو میزارم اجرا که 9 هزار تومن بوده و طبق پول الان میشه حدود 90 تومن و اینجوری سهمتون کمتر میشه حالا بابای و یکی از عمو هام میگن ما چنین چیزیو قبول نداریم و میگن ما نمیرم امضا نمیکنیم باید همون سهم پسری 70 تومنمو بگیریم و همونجوری تقسیم بشه و مادربزرگم هم گفته منم مهریمو میگیرم و سهم خودتون کمتر میشه
حالا سوال من اینه که آیا چنین چیزی درسته و مادربزرگم میتونه چنین کاری بکنه؟؟؟؟ و اگر میتونه مهریشو بزاره اجرا آیا پولشو جداگانه بهش میدن یا همه باید موافقت کنن که بتونه مهریشو بگیره

پاسخ ها :

ندا  اقبال بخت ره جوي

ندا اقبال بخت ره جوي :

سلام، نیاز به اجازه نیست، مادر بزرگتون میتونند هر وقت بخواهند مهریشون ر بگیرند، وچون دیون متوفی مقدم بر سهم الارث است، اول باید مهریه پرداخت بشه، مهریه از دیون مقدم متوفی است