مشاوره حقوقی رایگان - خودرو قولنامه ای

سه ماه پیش یه خودرو 206 به مبلغ 22 میلون به صورت قولنامه ای و متاسفانه بدون مشخص کردن زمان تعویض پلاک فروختم. 10 میلیون از خریدار گرفتم و 12 میلون از برادر وی.
حالا بعد از سه ماه ماشین بین دو نفر بصورت قولنامه ای فروخته شده و همچنان تعویض پلاک نکرده اند.
1. می خواهم حکم توقیف خودرو را جهت تعویض پلاک بگیرم. چه راهی دارد؟

2. می توانم برای اذیت کردن نفر اول چون تمام پول را خود خریدار به حساب من واریز نکرده شکایت کنم و او را مجبور به پرداخت کامل وجه یا برگشت خودرو نمایم و بعدا مبلغ برادر وی را به او برگردانم؟

باتشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام کار بنده و همکاران راهنمایی در خصوص اذیت کردن دیگران نیست اما در خصوص موضوع دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید