مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

باسلام بنده چند ساله یه کامیون خریدم صاحب سند واسه تعویض پلاک 8ماه مهلت داد چند سال گذشت و من تعویض پلاک نکردم الان توقیف پلاک گرفته زنگ زدم گفتم دوباره وکالت بده میگه نمیدم
هیچ حسابی هم نداریم
چکار باید بکنم چطور میشه تعویض پلاک کرد ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

سجاد  بهبودي

سجاد بهبودي :

به مرجعی که توقیف پلاک را صادر نموده مراجعه کنید ،موضوع را به اطلاع قاضی محترم رسیدگی کننده برسانید
به امید خدا حل خواهد شد