مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار ساختمان

ما خونه مون رو به یک پیمانکاری دادیم قرار شد برامون بسازن با مصالح. در تاریخ99/4. قرارداد هم نوشتیم بین خودمون. الان میگن تورم زیاد بوده من ضرر میکنم باید 30 میلیون اضافه بدید. 7ماهه هنوز نیمه کاره س.. هفته ای 2.3روز میومدن کار میکردن میرفتن البته اینم بگم قرار بود یک طبقه روی طبقه ی خودمون بسازن بعد تصمیم گرفتیم دو طبقه بسازیم و یه قرارداد دیگه باهاشون بستیم حدود دوماه بعد از قرارداد اول. ما هم میگیم چطور اون موقع نگفتین تورم زیاده؟
هرموقع هم پول خواستن براشون واریز کردیم بدون معطلی. گفته بودن ساختمان رو اخر اسفند تحویل میدن ولی کلی از کارای ساختمان مونده و الان میگن اگه پول تورم رو بدید بعد از فروردین تحویل میدن که اونم بعید میدونم. بعضی جاها رو اشتباه کار کردن یا کم کاری کردن نادیده گرفتیم. دیگه خسته شدیم میخواییم شکایت کنیم.

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

اگر در قرار داد تون رمان تحویل قید شده بعد از انقضاء آن مدت می توانید ابتدا با ارسال اظهار نامه بخواهید خسارات شما را جبران کنند و با الان قبل از انقضا مهلت قرار داد ابتدا اظهار نامه بفرستید برای انجام مفاد قرارداد در صورت عدم پاسخگوی به استناد قرار داد و رسید های واریزی واظهار نامه با عنوان الزام طرف برای انجام تعهد دادخواست بدهید مطالبه خسارت کنید و اگر در قرارداد حق فسخ در نظر گرفته شده با استناد به آن می توانید فسخ کنید بهتر است قرارداد را به یک وکیل نشان دهید اگر توان مالی ندارید در مراکز قضایی واحد وکلا و مشاوران حقوقی معاضدت هست از آنها استفاده کنید