مشاوره حقوقی رایگان - بستن کوچه ای بن بست که سند ندارد توسط مدیر مجتمع

باسلام. ساکن مجتمعی هستیم که محوطه مانند کوچه هست و بن بست ولی روی سند واحدها نیست. از طرفی سند جداگانه هم ندارد. چندی پیش ورودی محوطه توسط مدیر بوسیله درب ریموتی بسته شده و گفتند هر واحدی فقط 1خودرو اجازه ورود دارد. از نگهبان مجتمع که ساکن مجتمع هم هستن و به عبارتی دست راست مدیر میباشد پرسیدم که محوطه متعلق به مجتمع هست یا خیر؟ ایا سند دارد؟ گفتند که برای شهرداری هست و قبلا کوچه بوده و سندی ندارد. حتی چند روز پیش شهرداری برای حرس درختان و لکه گیری محوطه امده بودند و ثابت شد که برای شهرداری هست. حتی از نوع تیرک برق هم مشخصه محوطه شخصی نیست.
سوال بنده اینست که ایا مدیر اجازه بستن کوچه ای که برای شهرداری هست را دارد؟ ایا شهرداری اجازه میدهد یا میتواند مجوزی بدهد که خودروی دوم ساکنان ورود نکنند؟ ما ساکن هستیم ولی گفتند فقط یک خودرو اجازه ورود دارد. واحدهای دیگری هم هستند. بعضیا پنهانی وارد میشوند.
اگر پیگیری قانونی بکنیم که ورود برای تمام ساکنان حتی کسانی که 2خودرو دارند ازاد شود ایا به نتیجه میرسیم؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام طبق قانون کوچه ای که بن بست نباشد عمومی و در تملک کسی نیست پس کسی نمی تواند کوچه را ببندد