مشاوره حقوقی رایگان - بستن کوچه بن بست

با سلام وقت بخیر خدمت اساتید و وکلای کارشناس و کار بلد
ببخشید اگر کسی کوچه ای بن بست را در روستا که طرح آب و برق و گاز از آن رد شده باشد(وقتی طرح آب و برق و گاز رد میشود یعنی کوچه تو طرح هادی هست و عام هست) را خواسته باشد درب و زنجیر کند
چه حکمی دارد و بر اساس قانون با او چه برخوردی میشود؟!

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

عنوان کیفری دارد مزاحمت و ممانعت از حق عموم هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بقیه ساکنین می توانند با عنوان ممانعت از حق شکایت کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر کوچه ، در طرح جامع تفضیلی روستا ، جز کوچه ‌عمومی باشد هیچ شخصی نمیتواند کوچه را تصرف نماید و درب بگذارد
و جرم تصرف عدوانی و ممانعت از حق میباشد و امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آن کوچه کوچه عمومی باشد خوب متعلق به همه است کسی نمی‌تواند آن را تصرف بکند و در صورت شکایت می‌توان به جرم تصرف عدوانی یا ممانعت از حق شکایت نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ممانعت از حق به منصه ظهور رسیده است که تحت این عنوان می‌توان اقدام به شکایت کرد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام این حق را ندارد و نیتوانید شکایت ممانعت از حق و و مزاحمت طرح کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستن بن بست با رضایت مالکین داخل آن بلامانع است

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
به عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

به عنوان ممانعت از حق قابل شکایت و پیگیری است.