مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام و احترام
خدمت کارشناسان عزیز بنده حدود دو ماه قبل با یه بنده خدایی به صورت سر به سر معاوضه کردیم و قرار شد بعد از 7 روز کاری نسبت به انتقال سند طرفین اقدام کنیم از اون تاریخ تا امروز 50 روز گذشته و دو طرف ماشین ها رو بررسی کرده و مورد پسند هر دوی ما قرار گرفته الان بعد دو ماه طرف زنگ زده امروز موتور ماشین جام شده و ادعای کلاهبرداری دارد که ماشین کیلومترش دستکاری شده در صورتی که در قولنامه بحثی از کیلومتر نبوده و این بنده خدا ماشین رو به استاد کار خودش هم نشان داده بودن همون روز بعد معامله الان تقاضای فسخ معامله رو دارن و میخواهند به عنوان کلاهبرداری در کیلومتر دستکاری شده تامین خواسته بگیرن یا معامله فسخ شود در صورتی که بنده کیلومتر ماشین را دستکاری نکرده و عمر ماشین 13 سال میباشد و همچنین ماشین ایشان که به بنده واگذار کرده اند کیلومتر اون هم دستکاری شده سوالم از شما سروران این هستش بنده میتونم ایشان را ملزم به سند کنم و اینکه دلایل ایشان برای فسخ معامله و تامین خسارت بعد این مدت اثر دارد چون واقعا ماشین بی عیب و نقص بوده تا اون روز و بعد 50 روز این دلیل را دارند

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

بله شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید و ایشان نیز نمی توانند چنین ادعایی را ثابت کنند