مشاوره حقوقی رایگان - بحث کیلومتر ماشین

بنده یک پژو پارس مدل 93 رو با کیلومتر 160هزار در تاریخ 25 برج 12 در سایت ... فروختم که سند دست ششم بوده و خریدار کارشناسی فنی و رنگ بردن و حالا بعد از حدود سه هفته و بعد از تعطیلات عید مدعی شدن که ماشین رو دیاگ بردن و کیلومتر ماشین 300 هزار بوده ، مبایعه نامه ننوشتیم و تعویض پلاک هم انجام دادن ، اما سه میلیون مونده برای سند قطعی زدن ، حالا میگه معامله فسخ باشه و گرنه شکایت میکنم . ایا من محکوم هست با وجود اینکه کارشناس فنی و رنگ بردن و مبایعه نامه هم ننوشتیم فقط وکالت تعویض پلاک دادم که تعویض کردن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای فسخ معامله باید شرایط قانونی خاص وجود داشته باشد در این حالت به نظر
می رسد که قاضی ، فسخ معامله را قبول ننماید