مشاوره حقوقی رایگان - اسناد ثبتی

سلام. بنده مدتی ایران نبودم و پدرم فوت کرد الان که برگشتم سند یه زمین در شهرستان قزوین که به اسم پدر بزرگم بوده رو‌ پیدا نمیکنم و احتمال میدم عموهام سند رو برداشته باشن و‌ چیزی به من نمیگن، بنده هم هیچ مشخصاتی از زمین و سند ندارم و فقط میدونم همچین زمینی وجود داشته حالا از کجا میتونم بفهمم الان چه به سر زمین اومده ؟ ممنون

پاسخ ها :

صابر  باقري پائين كولائي

جناب آقای صابر باقري پائين كولائي :

مراجعه به اداره ثبت اسناد واملاك

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

پس از طی مراحل قضایی، دادگاه به ثبت اسناد دستور همکاری میده که هر آنچه از اموال مرحوم پدر شما وجود داره را اعلام کنه. بعد اگر کسی غصب کرده باشد، شما می توانید علیه او شکایت کنید. خود مخفی کردن سند هم جرمی جداست.