مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه

سلام همسر بنده 12 سال پیش خودشون طلاق گرفتند (حق طلاق رو داشتند)
همون موقع به غیر از پول پیش خانه (به صورت غیر قانونی که نتونستم ثابت کنم) پنج سکه به عنوان پیش قسط پرداخت کردم و هر ماه به عنوان قسط مهریه مبلغی رو پرداخت میکنم (الان ماهی 950 تومن) .
بنده هیچ گاه اعسار نزدم (چون آدم های اذیت کنی هستند)
در حال حاضر یک واحد به صورت پیش فروش رو قصد دارم بخرم که چون مبلغ کامل واحد رو ندارم ، زمان تحویل میخوام بفروشم .
خواستم بدونم ایشان میتوانند واحد رو به عنوان تسویه مهریه ازم بگیرند.
ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام بله هر گونه مال و اموال تا پایان پرداخت مهریه قابل توقیف است مگر مستثنیات دین