مشاوره حقوقی رایگان - شاهد دروغین؟

وقتی کسی شکایتی میکنه و ادعا میکنه که شاهد داشته و در دادگاه شاهد میاره- در صورتی که در حین تصادف شاهدی وجود نداشته است. قاضی چه حکمی میده؟ حرف های شاهد سندیت داره

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
دادگاه شهادت شهود را که مغایر با واقعیات نباشد بعلاوه جمیع شرایط شاهد می پدیرد اگر خلاف ان ادعایی دارید باید اثبات کنید و به جرم شهادت کذب از ایشان شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شهادت شهود از جمله ادله اثبات است وتازمانیکه شهودجرح نشوند یا کذب بودن شهادت شهود اثبات نشود شهادت شهود معتبر است شما اگرفکرمیکنیدکه شهادت شهود دروغ بوده میتوانید دردادسرا ازشهود شکایت کنید