مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای

سلام. برادر من در زندان بود که دادگاهی شد و حکمش بصورت الکترونیک اومد . پیام ابلاغهاش به شماره من میاد و من میرم از سایت نگاه میکنم. حالا میخواد به حکمش تسلیم به رای بزنه اما داخل زندان به خودش حکمش رو ندادن. 20 روزی هم که مهلت اعتراض یا تسلیم به رای داشت تموم شده. در واقع یکماه از صدور ابلاغ الکترونیکش گذشته. باید کاغذ حکمش به دستش برسه تا بتونه تسلیم به رای بزنه؟ اصلا به دستش هم میدن یا فقط بصورت الکترونیکی هست؟ باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

بهزاد  سيفي

جناب آقای بهزاد سيفي :

ملاک ابلاغ شماره موبایلی است که داده حالیه باید از طربق زندان مکاتبه کنه که چون در زندان است حکم به ایشان ابلاغ شود شما باید به ایشان اطلاع میداید قصور کردید

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

تو متاسفانه کارش را خراب کردی ابلاغ واقعی است ودرمهلت قانونی اقدامی صورت نگرفته است همان رای قطعی شده محسوب می شود باید رای را از طریق مددکاری زندان به وی می‌دادی تا از مزایای قانونی آن بهره‌مند میشد ویا درمهلت بیست روزی که داشت به وکیل محول می‌کردی