مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام همسربنده رو با 7 گرم شیشه و 25 گرم خاک گرفتن از ابان سال قبل زندان بود و در فروردین سال جدید براش حکم دادن 10سال حبس و صدمیلیون جریمه دادگاه براش وکیل تسخیری گرفته بود قاضی به وکیل گفت براش تسلیم به رای بزن برای من پیام اومد رفتم کافی نت ولی رمز موقت ارسال نمیشد برام شبکه مشکل داشت نتونستم بفهمم چه حکمی دادن به وکیل بهش گفتم جه رای دادن گفت 60 تومن جریمه کردن با ده سال حبس که باید براش تسلیم به رای بزنین دوسال تخفیف میدن بهش گفتم الان پنج شنبه هست من تا برسم تنکابن ساعت اداری تموم میشه گفت من براش میزنم فرداش زنگ زدم به وکیل گفتم تسلیم به رای زدین گفت نه نتونستم برم بزنم گفتم شما گفتین دیروز اخرین روزه مهلت برای تسلیم به رای زدن هست چرانزدین ِتا اینکه چند روز بعد پیام اومد برام رفتم کافی نت گرفتم دیدم نوشته رای در 15 فروردین صادرشده و بیست روز مهلت داره تسلیم به رای بزنه باتوجه به ناریح رای و دروغی که وکیل گفت و ابلاغ نشدن رای به زندانی در زندان ایا میشه کاری کرد که تسلیم به رای بزنه قبول کنن بعد جریمه اشو میشه کاریش کرد که عفو بخوره یا کمش کنن مهمتر اینکه ایا مهلت تسلیم به رای تمام شده میشه تسلیم به رای نوشت ایا قبول میکنن در مورد جریمه اش چکار میشه کرد که کم بشه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فرصت باقیست به وکیل بگویید تسلیم به رای بزند.بله بعد از مدتی و تحت شرایطی می تواند درخواست عفو کند.در مورد جریمه اعسار بزند تا تقسیط شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تسلیم به رای بزنید تا بعدا بتوانید تخفیف بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر
ولی با قاصی شعبه موضوع را در میان بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

تسلیم به رای بزنید تا شا مل تخفیف گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تسلیم به رای بزنید تا شا مل تخفیف گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع در حوزه مواد مخدر نیاز به بررسی بیشتر و دقیق‌تر است. اما در نظر داشته باشید با تسلیم به رای شدن، تنها تا یک چهارم مجازات تقلیل پیدا می‌کند. بنابراین اگر یک چهارم مجازات 6 ماه باشد، مقام رسیدگی‌کننده می‌تواند 1 ماه تقلیل دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود با دادگاه محترم صحبت نمایید