مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی یا تسلیم به رای؟

در پرونده خرید مواد مخدر 2.95 گرم شیشه غیابی به 10 تومن جریمه و 2سال حبس و 40 شلاق تعزیری شدم اگر واخواهی بدم بدلیل عدم سابقه مواد و ترک مواد مخدر در مرکز بازپروری و شرایط زندگیم که خانمم بارداره ایا امکان تعلیق یا بخشودگی حبسم هست؟اگر واخواهی بزنم حق درخواست تخفیف و تسلیم به رای واسم ساقط میشه؟و با شرایط اخیر و عفو رهبری میشه لایحه تنظیم نمود و درخواست عفو کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت واخواهی ممکن است مجازات شما کاهش پیدا نماید و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق به صورت قانونی دفاع نمایید
و بعد از صدور حکم بدوی و
قبل از تجدیدنظر خواهی میتوانید درخواست تسلیم به رای را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تسلیم به رای یعنی حق تجدید نظر خواهی را از خود اسقاط کرده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول واخواهی کنید ولی نه سر خود ، حتما با یک وکیل مشورت کنید تا لایحه ای تخصصی برای شما تنظیم کند مورد بوده فرد واخواهی داده ولی مجازات تغییری نکرده !
بعد از اعلام نتیجه واخواهی تسلیم به رای بزنید
در صورت تمایل با بنده می توانید در این خصوص در ارتباط باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد می‌شود که در این خصوص مشاوره داشته باشید و واخواهی را انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید و در خواست تخفیف و تعلیق اجرای مجازات بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله واخواهی دهید پس از صدور رای جدید بدوی میتوانید درخواست تخفیف یا تسلیم به رای در مرحله تجدید نظر بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر واخواهی کنید پرونده مورد رسیدگی مچدد قرار میگیرد و اگر به رای غیابی تسلیم بشوید میتوانید درخواست تخفیف مجازات بدهید که منوط به موافقت دادگاه می شود