مشاوره حقوقی رایگان - مدارک قانونی جهت سند سفید موتورسیکلت صفر

باسلام.
بنده یه موتور اقساطی از فروشگاه خریدم که الان بعد از اتمام قسط ها بایستی کار سندگذاری موتورسیکلت رو انجام بدم و فروشنده گفته برای این کار بایستی یکسری مدارک از جمله:
کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه در دفاتر اسناد رسمی انجام بدید و تحویل بدید.
خواستم بدونم آیا این حرف قانونی است؟
و اگر این کار رو انجام بدم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟ از جمله خدای ناکرده سواستفاده از مدارک برابر اصل هویتی.
ممنونم.